Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

AFMB Limited

Bent u in het bezit van een eigen transportvergunning? Heeft u daarnaast een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Dan bent u bij AFMB aan het juiste adres! Bij AFMB worden er altijd eigen rijders gezocht. Bij AFMB heeft u als eigen rijder de keuze uit transport met tautliner en koeltransport. De transporten van dit bedrijf vinden plaats in geheel Europa, maar het meeste transport vindt plaats in West-Midden en Zuid-Europa. AFMB beschikt over de nodige kennis en kunde en kunnen hierdoor vele diensten aanbieden aan de eigen rijders.

In Cyprus gevestigd

AFMB is in Cyprus gevestigd. AFMB is een flexibele en internationaal opererende organisatie die in de afgelopen jaren een groei heeft doorgemaakt. Al meer dan 5 jaar begeleid AFMB internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van hun concurrentiepositie.

Doordat AFMB in Cyprus gevestigd is, kan AFMB direct begeleiding geven aan internationale transportondernemingen bij het gebruiken van de Cyprus route. Doordat het sociale stelsel op Cyprus een stuk goedkoper is, profiteren deze internationale transportondernemingen direct van een zeer gunstige premieheffing. Het is daarom aan alle transportondernemingen om hun personeel onder te brengen bij AFMB, omdat u hierdoor wel tot 30% kunt besparen op de loonkosten. De concurrentie is hierdoor gemakkelijk weerstaan.

De diensten

Wilt u graag meer weten over de diensten van AFMB? Surf dan snel naar hun website, want AFMB is altijd op zoek naar eigen rijders. AFMB beschikt over enorm veel kennis en kan diensten aanbieden zoals: transportmanagement, factoring, uitvlaggen, omvlaggen, verandering, fleet management en planners. Dus bent u in het bezit van een eigen transportvergunning, een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Kom dan snel in contact met AFMB!

http://www.afmb.eu/

Gerelateerde artikelen

Verhuizen met verhuisbsedrijf Haarlem voor u

Rijbewijs-nu – Autorijles bij Rijbewijs.nu

Een stevige treklier regelen voor de werkvloer