Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Auto verhuur Apeldoorn

Auto verhuur Apeldoorn
Wanneer u een auto wilt huren in de omgeving van Apeldoorn, bent u bij XLRent aan het juiste adres. We hebben een breed en jong assortiment huurauto’s.

Auto verhuur in Apeldoorn voor zakelijke en particuliere gebruikers

XLRent verhuurt vervoersmiddelen voor zakelijke en particuliere gebruikers. De bedrijfswagens zijn ideaal voor de zakelijke rijder wanneer er bijvoorbeeld een grote klus op de planning staat en er geen groot vervoer beschikbaar is. Ook verhuren we de reguliere personenauto. Voor de zakelijke rijders is de short lease constructie een mogelijkheid.
Ook voor particuliere rijders hebben wij huurauto’s. Wilt u bijvoorbeeld weg met een grotere groep, dan zijn de personenbussen ideaal. Ook hebben wij reguliere personenauto’s voor particulieren in ons assortiment.
Geef hier aan wat voor auto u zoekt en of het voor particulier of zakelijk gebruik is en het aanbod zal verschijnen.

Auto verhuur in Apeldoorn bij XLRent
Wanneer u een auto huurt bij XLRent, profiteert u van enkele voordelen:

• Keuze uit een breed assortiment met merken zoals Audi, VW, ŠKODA, SEAT en Volkswagen bedrijfswagens
• Haal en breng service
• Helder en transparant
• Persoonlijk
• Geen bijkomende kosten achteraf
• Bij pech of schade zijn wij 24/7 bereikbaar

Wilt u gebruik maken van de auto verhuur in Apeldoorn? Reserveer dan vandaag nog de gewenste auto bij XLRent. Heeft u nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op en één van onze werknemers zal u verder helpen. U kunt bellen naar 055-5395322 of een mail sturen naar info@xlrent.nl. Liever persoonlijk contact? kom eens langs in Apeldoorn.