Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dakkapel renovatie is een goed initiatief!

Situaties die nopen tot dakkapel renovatie

Na jarenlang gebruik beginnen dakkapellen soms gebreken te vertonen. Het kan gaan om kleinigheden, zoals lokale slijtage, maar ook om grotere gebreken. Soms is de situatie zodanig dat er sprake is van lekkage, ernstige houtrot en, ook dat komen we tegen, een aantasting van de structuur van de dakkapel. In dit soort gevallen, maar ook als u een een frissere en moderne dakkapel wilt, is het verstandig om te gaan voor dakkapel renovatie. Een belangrijk voordeel van dakkapel renovatie is het financiële plaatje. Een compleet nieuwe dakkapel laten plaatsen is erg prijzig. De oude dakkapel moet dan gesloopt en verwijderd worden, waarna de nieuwe dakkapel op de open ruimte geplaatst wordt. Naast duur materiaal, kost dit ook veel arbeidsloon. Renovatie is daarentegen aanzienlijk goedkoper. U hergebruikt (een deel) van de materialen immers?

Dakkapel renovatie: een goede kans om uw dakkapel te moderniseren

Daarnaast biedt dakkapel renovatie natuurlijk ook een goede gelegenheid om bijvoorbeeld van houten kozijnen op moderne kunststof kozijnen over te gaan. Hiermee vermeerdert u de waarde van uw woning, omdat kunststof veel duurzamer is dan hout. Kunststof hoeft niet om de zes à zeven jaar geschilderd te worden. Verder vergt kunststof minder onderhoud en ook isoleert kunststof beter dan hout. Dat scheelt op de energierekening!

Meer informatie en/of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over dakkapel renovatie? Kijk dan eens op de website van BM Daktechniek. Dit bedrijf uit Harderwijk is zeer professioneel, werkt snel en tegen voordelige tarieven. Met BM Daktechniek maakt u van uw dakkapel weer een moderne uitbouw, met veel uitstraling. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via de website!

Gerelateerde artikelen

Regel hier uw opslagruimte Utrecht

Standaard of op maat paloxen

Achteruitrijcameras positioneren op verschillende voertuigen