Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

dashcam kopen: kies ook voor veiligheid en comfort in uw auto

Een dashcam: nuttig bij schade of ongevallen

Steeds vaker laten auto-eigenaren dashcams in hun bolide inbouwen. Ze hebben daar goede redenen voor, want een full HD dashcam biedt autorijders een aantal interessante voordelen. Het belangrijkste van een dashcam kopen is dat deze camera’s bewijsmateriaal bieden bij autoschade en verkeersongevallen. Als er onverhoopt discussie ontstaat met de verzekeraar over de vergoeding van de schade, kunnen de beelden van een goede dashcam het verschil maken tussen wel of geen uitbetaling van verzekeringsgeld!

Een tweede oog & rijgenot

Maar een dashcam, te koop bij carcam.nl, heeft nog meer functies waar automobilisten van kunnen profiteren. De vlijmscherpe beelden die dit soort camera’s opleveren, zijn ideaal voor de autobestuurder. Zo kunt u een dashcam gebruiken als tweede oog door deze bijvoorbeeld op de spiegel of achterbumper te monteren. Achteruitrijden wordt zo een stuk veiliger en dode hoeken kunt u voortaan visueel onderscheppen. Dat maakt de weg niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen een stuk veiliger. Ten slotte is een dashcam kopen ideaal voor mensen die houden van autorijden. Met deze camera kunnen ze hun mooie ritten door natuurgebieden vastleggen op de camera en later nog eens – onder het genot van een drankje – terugkijken.

Schaf ook een goede dashcam aan

Profiteer ook van de voordelen van en dashcam full HD. Voor een ruime en voordelige collectie kunt u terecht bij de professionals van CarCam.nl. Niet alleen vindt u hier kwaliteitscamera’s in allerlei soorten en maten, maar ook voor gedegen en professioneel advies bent u bij CarCam aan het goede adres!

Gerelateerde artikelen

Achteruitrijcameras positioneren op verschillende voertuigen

Hoe kies ik een plotter machine bij Repromat?

Regel hier uw opslagruimte Utrecht