Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

De mooiste eiken picknicktafels bestellen op Eikenpicknicktafel.nl

Bent u op zoek naar een échte unieke eiken picknicktafel? Dan bent u bij Eikenpicknicktafel.nl aan het goede adres! Wij leveren stevige picknicktafels, tuintafels, banken en eettafels. Alle tafels zijn uniek en handgemaakt. De tafels zorgen voor een compleet nieuwe eetbeleving in de tuin. Uw tuin zal direct opvrolijken van een nieuwe eiken picknicktafel van Eikenpicknicktafel.nl!

Eiken picknicktafel op maat 

Eikenpicknicktafel.nl verkoopt picknicktafels in allerlei soorten en maten. Picknicktafels zijn te bestellen in eiken, boomstam en aluminium. De tafels zijn te koop in lange en kortere modellen. Heeft u een klein of groot gezin? Wij zorgen dat u met onze tafels met iedereen gezamenlijk kan eten! Wij leveren voor de mooiste tafels die passen bij uw huis en tuin. De aluminium picknicktafels hebben aluminium poten met een eiken tafelblad. De picknicktafels zijn te bestellen met allerlei verschillende designs, afmetingen en afwerkingen. Wij gaan voor u direct aan de slag!

Eettafels met karakter voor in uw huis!

Naast de eiken picknicktafels, maken wij ook eettafels voor in huis. De robuuste eiken eettafels zijn prachtig en hebben charme. Eiken eettafels gaan erg lang mee en zorgen voor karakter in uw interieur. De eettafels zijn te bestellen via de online webshop van Eikenpicknicktafel.nl. U kunt ook kiezen voor een eettafel op maat, compleet gericht op uw wensen. 

Bedrijven en particulieren

Onze tafels zijn te koop voor particulieren, horeca en bedrijven. Onze hoge kwaliteit aan tafels zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan! De picknicktafels zijn geschikt voor terrassen en alle soorten tuinen (bedrijf of gezin). 

De vertrouwde service van Eikenpicknicktafel.nl

In de timmerfabriek worden onze meubels ontworpen en handgemaakt. De eiken picknicktafels worden gemaakt van duurzaam eiken uit Nederland en andere Europese landen. Het mooie aan maatwerk is dat u de picknicktafel helemaal naar uw wensen kan laten maken. U heeft zelfs de mogelijkheid om de tafel te zien in onze werkplaats. Wij leveren de picknicktafels, tuintafels en eettafels bij u aan huis! Bezorging is mogelijk in Nederland en België. Wij maken maatwerk en montage op locatie mogelijk! Alle tafels worden op bestelling gemaakt, speciaal voor u! Daardoor zijn alle tafels uniek. De tafels zijn gemakkelijk te bestellen via de website en betalen is vertrouwd. De reacties van klanten zijn veelbelovend!