Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een opslagruimte in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam? Dan bent u zeker niet de enige! In een grote stad als Amsterdam zijn er duizenden mensen die opeens te weinig ruimte hebben in hun woningen, en te veel spullen die ze eigenlijk niet weg willen (of kunnen) gooien. In zo’n geval is een opslagruimte ontzettend handig, omdat alle spullen die overtollig zijn, niet weggegooid kunnen worden of te veel ruimte innemen voor de hoeveelheid keren per jaar dat ze gebruikt worden er gewoon in kunnen. Wij van Opslagman hebben vestigingen in Diemen, Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal en Amerongen. Wanneer u in de buurt zit, kunt u zo uw spullen langsbrengen. 

Een opslagruimte in Amsterdam

Bij Opslagman heeft u vrij eenvoudig de opslagruimte in Amsterdam gehuurd en is het klaar om te gebruiken. Het eerste wat moet gebeuren is een vestigingen van ons kiezen die het dichtst bij u in de buurt is. Zodra u een vestiging heeft, kunt u gaan kijken welke opslagruimte u wil huren. Hierbij gaat het om de hoeveelheid vierkante meters die u nodig heeft aan oppervlakte. Weet u niet zeker hoeveel ruimte u nodig heeft? Dan kunt u dit eenvoudig berekenen met de opslagcalculator op onze website! Hiermee weet u op basis van de spullen die u wilt opslaan direct hoeveel vierkante meters u nodig heeft. Wilt u toch zeker weten dat u niet te veel of te weinig ruimte huurt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Direct beschikbaar

Zodra u een ruimte heeft gevonden die u bevalt, kunt u deze boeken door uw gegevens in te vullen, de huurovereenkomst te bekijken, en de eerste termijn met iDeal of per factuur betalen. Zodra dit is gebeurd krijgt u van ons een persoonlijk portaal op onze website, “Mijn Opslagman”. Hier kunt u gelijk zien welke ruimte u huurt, hoeveel ruimtes u huurt en krijgt u een overzicht van facturen. U krijgt u ook een toegangscode en boxnummer op deze portaal. Wanneer u uw legitimatie heeft geüpload, kunt u toegang krijgen tot de box!