Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Entresolvloer nodig?

Entresolvloer nodig?Als u meer ruimte nodig heeft in uw magazijn dan kunt u ervoor kiezen om te verbouwen of om een nieuw pand te zoeken. Dit kost natuurlijk veel geld en veel moeite. Een makkelijkere en tevens kostenbesparende manier is door het kopen van een entresolvloer. Zo vergroot u binnen no time de opslagcapaciteit in uw magazijn.

Bestellen bij Trading Together

Trading Together is de specialist waar u terechtkunt als u op zoek bent naar een entresolvloer voor in uw magazijn. Bij dit bedrijf vindt u zowel nieuwe als gebruikte entresolvloeren die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Voordat u een entresolvloer koopt, controleert en keurt dit bedrijf de vloer zodat u zeker weet dat u iets bestelt wat in orde is.

De juiste entresolvloer

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een entresolvloer dan zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Allereerst bepaalt de hoogte van uw bedrijfspand of een entresolvloer haalbaar is. Als u een offerte aanvraagt bij Trading Together dan is het belangrijk dat u kunt aangeven wat u precies wilt opslaan, het gewicht per verpakking, de maximale hoogte van uw magazijn, de minimale gewenste hoogte van de stelling, het aantal stellingen, het aantal niveaus per vak en de conditie van het materiaal. Nadat u uw eisen en wensen heeft doorgegeven, kijken de specialisten van Trading Together naar een geschikte entresolvloer.

Contact

Wilt u ook meer opslagcapaciteit in uw magazijn doormiddel van een entresolvloer? Neem dan contact op met Trading Together en vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook voor vragen kunt u bij dit bedrijf terecht

https://www.tradingtogether.nl/

Gerelateerde artikelen

Achteruitrijcameras positioneren op verschillende voertuigen

Hoe kies ik een plotter machine bij Repromat?

Koffiebekers voor de koffieautomaat