Grote keuze originele ISRI stoel onderdelen: snel leverbaar

Een stoel demper is een belangrijke voorwaarde voor zitcomfort en dan ook onmisbaar voor chauffeurs die lange dagen maken achter het stuur: bekijk de ISRI stoel onderdelen van ISRIPARTS en vind direct wat u zoekt. De webshop heeft een groot aanbod originele ISRI stoel onderdelen met onder meer keuzes uit dempers, zit- en rugkussens, bedieningsknoppen en kabels. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan ISRI stoelen die online kunnen worden aangeschaft.

Grote keuze originele ISRI onderdelen

Bent u op zoek naar een chauffeurs­­stoel met een innovatief zitsysteem: kies dan voor een ISRI stoel die u online kunt kopen in de webshop ISRIPARTS.com. ­­de Stoelen van ISRI staan bekend om hun betrouwbare, solide kwaliteit en zijn verkrijgbaar in zowel lucht geveerde als mechanisch geveerde uitvoering. Wilt u een stoel laten repareren of zijn er onderdelen aan vervanging toe? ISRI stoel onderdelen kunnen ook online worden aangeschaft. Er is een grote keuze uit diverse armleuningen, hoofdsteunen, en onder meer ISRI stoelhoezen. Ook een ISRI stoel demper kan online worden aangeschaft.

ISRI is uw specialist

Kiest u ervoor om ISRI stoel onderdelen zoals stoelhoezen of een stoel demper of een ISRI stoel te kopen dan bent u er bij de webshop ISRIPARTS.com zeker van dat u vindt wat u zoekt. Als officiële ISRI leverancier hebben wij alle kennis en kunde in huis om u van de beste producten en bijpassend advies te kunnen voorzien. Daarnaast kunnen wij vanuit ons pand in Zwijndrecht desgewenst ook stoelen repareren en stoelen naar wens bekleden. Wist u dat het mogelijk is om bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de hoofdsteun van de stoel te borduren? Het inbouwen van stoelen vereist technische kennis. Hierbij helpen wij u ook graag.