Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hoe kies ik een plotter machine bij Repromat?

Bent u op zoek naar een plotter machine maar vindt u het lastig om te bepalen welk product het beste bij u past? Bij Repromat adviseren wij u graag over onze producten. Wij zijn niet voor niets specialist in grootformaat print- en scanoplossingen. Daarom vindt u in ons assortiment vele plotters met elk hun eigen eigenschappen en kwaliteiten. Onze specialisten luisteren dan ook graag naar uw ideeën, wensen en verwachtingen als het gaat om onze plotters. Zo kunnen wij samen kijken naar welke grootformaat printers voldoen aan uw verwachtingen en wensen.

Een plotter machine van HP Latex

Zo hebben wij bijvoorbeeld bij Repromat een plotter machine van de serie HP Latex. De HP Latex printers zijn van zeer hoge kwaliteit en de printjes die hier uit komen zijn direct droog. Dit geeft u de mogelijkheid om spoedopdrachten uit te voeren omdat de opdrachten dezelfde dag nog klaar zijn en verstuurd kunnen worden. Verder is deze serie laag in verbruikskosten en beschikken een aantal over zeer unieke applicaties die andere plotters niet hebben. De HP Latex 315 printer is bijvoorbeeld zeer compact en is geschikt voor kleine kantoren maar de 570 printer is gebaseerd op water en levert daardoor hogere kwaliteit van afbeeldingen.

HP Pagewide printers

Naast de HP Latex printers hebben wij ook nog een groot assortiment aan HP Pagewide Printers. Met deze printers print u in maar één keer de volledige breedte van het document. Dit kan tot wel één meter breed zijn. Eén van deze printers is de HP Pagewide XL 4000 printer. Deze kan in zowel zwart-wit als in kleuren printen en print tot maximaal 4 rollen. Deze printer is zeer snel met een printsnelheid van 4 A0 printjes per minuut. De HP Pagewide XL 5100 printer doet daar nog een schepje bovenop gezien deze print tot maximaal zes rollen en een printsnelheid van maarliefst negen meter per minuut. Voor dé ultieme snelheid kiest u voor onze Pagewide XL 8000 printer. Deze print maar liefst 15 A0 printjes per minuut. Deze plotters zijn allemaal dus uiterst geschikt voor spoedopdrachten.

Klik hier voor de plotter machines.

Gerelateerde artikelen

Op maat gemaakte aluminium schuifpui

Schijfrem slot voor je scooter of brommer kopen

Scooter slot online kopen