Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Innovatieve, onderhoudsvriendelijke vloeropties voor machine-opslagruimtes

Innovatieve, onderhoudsvriendelijke vloeropties voor machine-opslagruimtes

De ruimte waarin u belangrijke machines opslaat, is essentieel voor de algemene staat van deze machines en het vermogen van uw team om ze te verplaatsen, te gebruiken en te onderhouden.

Daarom moet er zorgvuldig worden nagedacht over elk aspect van deze omgeving. Een belangrijk aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de vloer. Deze kan uw personeel helpen of hinderen bij het verplaatsen en onderhouden van uw machines. Om u te helpen bij het kiezen van de beste vloeroptie hebben we een lijst gemaakt met enkele van de beste onderhoudsarme oplossingen die momenteel op de markt zijn. 

Gepolierd beton

Gepolierd beton is een steeds populairder wordende vloeroplossing die gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is, maar ook glad en duurzaam is. Het heeft een opvallende glans die zowel professioneel als uniek is, waardoor dit een geweldige oplossing is voor die bedrijven die regelmatig klanten verwelkomen om hun opslagfaciliteiten te bezichtigen. Overweeg gepolierde betonvloeren voor uw opslagruimte als u uw team en uzelf wilt helpen om de machines eenvoudig en efficiënt te verplaatsen.

Vinylcomposiettegels (VCT)

Een van de belangrijkste factoren waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw vloer is de initiële kost en installatie, evenals het lopende onderhoud. VCT is een fantastische optie voor zij die op zoek zijn naar een vloer die eenvoudig en snel te plaatsen is en die zonder al te veel moeite kan worden onderhouden. Deze tegels zijn verkrijgbaar in een breed gamma van kleuren en patronen, zodat u de oplossing kunt vinden die het beste past bij uw bedrijf.

Linoleum

Linoleum wordt vaak verward met een vinylvloer. Linoleumvloeren zijn even slijtvast als vinyvloeren, maar hebben een extra behandeling en reiniging nodig om volledig waterdicht te zijn. Voor diegenen die hun machines in verwarmde ruimtes opslaan kan linoleum de ideale keuze zijn, want het is duurzaam en comfortabel voor het personeel om op te lopen. Net als bij de VCT kan u kiezen uit veel verschillende kleuren, stijlen en patronen, wat betekent dat u iets kunt vinden dat bij uw bedrijf past en uw merkimago versterkt.

Epoxy

Epoxyvloeren zijn gemaakt van hars dat is gehard met behulp van industriële chemicaliën om een stevige vloeroplossing te creëren. Ze zijn duurzaam, veelzijdig en glad, waardoor ze ideaal zijn voor diegenen die een glad oppervlak willen dat lang meegaat, ondanks het vele voetgangersverkeer, het verplaatsen van zware machines en de opslag van grote goederen.

Fijngeribbelde rubberen mat

Fijngeribbelde rubberen matten zijn een fantastische slipvaste en waterdichte oplossing. Deze matten kunnen voor kleine oppervlakken of grotere oppervlakten worden gebruikt om een veilige vloer voor uw personeel te creëren. Deze oplossing is vooral nuttig voor personeel dat werkt met zware machines die te snel kunnen wegglijden of bewegen, omdat de wielen door de matten afgeremd worden en de bedieners zo meer controle krijgen.

Bij het kiezen van de beste vloeroptie voor uw machine-opslagruimte is het belangrijk dat u alle beschikbare opties bestudeert voordat u een beslissing neemt. Zit samen met uw team en verken alles wat de markt te bieden heeft voordat u de vloeroptie voor uw ruimte kiest. Het zal immers de komende jaren een belangrijk onderdeel uitmaken van uw opslagplaats.

 

https://www.becosan.com/nl/beton/gepolierd-beton/

Gerelateerde artikelen

Jouw rijbewijs in één keer halen

Op maat gemaakte aluminium schuifpui

Frigo Group Kühlhaus