Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kartonnen dozen, omdat je het waard bent

Oh jee, je gaat verhuizen en je hebt helemaal geen kartonnen dozen meer! Wat een situatie, eigenlijk besef je je nu pas hoezeer kartonnen dozen een uitkomst zijn en je in allerlei situaties helpen. Eigenlijk zijn kartonnen dozen zo’n goed waarvan mensen niet zo goed weten waar ze ze moeten halen. Ze worden ook in zo veel instanties gebruikt, dat je eigenlijk niet weet waar je ze moet kopen. Daar hebben wij het antwoord op. Je kunt namelijk vrij eenvoudig kartonnen dozen kopen bij de Dozenhal! Jazeker, en daarbij ook iedere maat kartonnen dozen die je maar kan bedenken! Wij hebben dozen in 2500 formaten.

Kartonnen dozen in het assortiment

We hebben allerlei kartonnen dozen in het assortiment, die klaar zijn om verscheept te worden zodra ze besteld zijn. Hoe weet je of we de kartonnen dozen hebben in de maten die jij nodig hebt? Gewoon op onze website de dimensies invoeren, en we kijken meteen in ons assortiment of de kartonnen dozen die jij nodig hebt er al zijn, en dus meteen verstuurd kunnen worden. Soms gebeurt het dat we niet de kartonnen dozen hebben die jij nodig hebt. Dat is ook geen probleem, want dan maken we die kartonnen dozen gewoon op maat, gloednieuw. Dat is pas makkelijk!

Kartonnen dozen, voor de hele familie

Het mooie aan kartonnen dozen is dat ze door ieder lid van een familie gewaardeerd kunnen worden, zelfs het huisdier! Katten zijn dol op kartonnen dozen, en dat merk je als je een lege schoenendoos in de woonkamer hebt slingeren. De kat gaat erin zitten, vindt het heerlijk om te gaan liggen, of wordt er juist ontzettend speels van. Kinderen houden ook van kartonnen dozen, vooral om ermee te knutselen. Eigenlijk zijn kartonnen dozen de grootste bron van knutselkarton in het huis, daarom is het altijd handig om een paar kartonnen dozen bij de hand te hebben. Als volwassene heb je in het dagelijkse leven ook veel aan kartonnen dozen. Namelijk wanneer je eindelijk die ene kamer eens gaat opruimen, en alle spullen die je niet wil weggooien maar ook niet ruimte wil laten innemen moet opslaan ergens.