Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Koffiebekers voor de koffieautomaat

 

Hebt u kartonnen koffiebekers nodig voor uw koffieautomaat? Er zijn vele verschillende soorten papieren bekers die u kunt gebruiken in een koffieapparaat. Koffiebekerbestellen.nl verstrekt vele hiervan. Zo zijn er espressobekers die 120cc kunnen bevatten, maar er zijn ook grote kartonnen koffiebekers die 300cc kunnen houden. Elk van deze containers is in staat om hete en koude dranken te omvatten. De temperatuur heeft geen invloed op de functionaliteit van het product.

Naast verschillende afmetingen en goede eigenschappen kan men een kartonnen beker voor een koffiemachine nog ergens anders voor gebruiken. Zo is het mogelijk om elk bekertje met een aparte bedrukking te bedrukken. Zo creëert u een unieke sfeer op de werkvloer die professionaliteit uitstraalt. Het is tevens erg handig om de branding van uw bedrijf te vergroten. Dat is het voordeel door een kartonnen koffiebeker met uw bedrijfslogo te laten bedrukken.

Kartonnen bekers en producten

Naast kartonnen bekers die geschikt zijn voor de koffieautomaat zijn er nog veel meer producten die u als aanvulling kunt bestellen. Maak uw koffiehoek compleet en bestel nuttige accessoires als roerstaafjes, suikersticks en creamersticks. Deze zijn bedoeld voor mensen die hun koffie of hun thee liever wat zoeter drinken of wat minder bitter. Het roerstaafje helpt om alles gelijkmatig over de warme drank te verdelen. Een houten staafje is overigens erg toepasselijk bij kartonnen koffiebekers. We verkopen overigens ook plastic versies roerstokjes. Indien u dus koffiecreamer wilt, extra suiker en dergelijke producten, bestel dan uw kartonnen koffiebekers tezamen met uw accessoires.

Bestel groot betaal weinig

Mocht u graag geld willen besparen dan wordt u aangeraden om groot in te kopen. Door veel kartonnen koffiebekers in een keer te bestellen kunt u veel korting krijgen op de betaling. Het is daarom vele malen goedkoper om in bulk uw kartonnen bekers, suiker, creamer en roerstokjes te bestellen.

 

Gerelateerde artikelen

Kun je tegenwoordig een scooter leasen?

Entresolvloer nodig?

Een opslagruimte in Amsterdam?