Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kun je tegenwoordig een scooter leasen?

Ik wist echt niet dat je nu ook scooters kon leasen voor een bepaalde prijs. Al voor een lange tijd wil ik graag een scooter aanschaffen om gemakkelijker naar mijn werk te komen. Maar elke keer had ik net niet genoeg geld om de scooter te kopen en hem dan goed te kunnen onderhouden. Daarom zocht ik een alternatieve oplossing hiervoor waarbij ik wel kon genieten van een gloednieuwe scooter en ook minder hoef te betalen in een keer.

Scooter aanbieder

Ik kwam dus op het internet tegen dat je scooters kunt leasen bij bepaalde aanbieders. In het begin dacht ik alleen dat dit bij auto’s kon, maar dat is blijkbaar niet zo. Dus ging ik kijken welke scooter aanbieders ook deden aan leasen, maar dat waren er niet veel. Dit kwam omdat het natuurlijk relatief nieuw is in de business en niet ieder bedrijf er aan gewend is geraakt. Gelukkig kwam ik snel een bedrijf in de omgeving tegen die mij goed hierin kon helpen. Dat bedrijf was Polderscooter en ik kon daar even langs om meer details te vragen aan medewerkers. Dus ben ik samen met mijn zoon gegaan om te gaan kijken. Hij houdt ook ontzettend van scooters, dus hij vond het leuk om mee te gaan.

Kijken bij Polderscooter

Nadat we aangekomen waren, gingen we kijken naar verschillende scooters die daar stonden in de showroom. We werden aangesproken door een medewerker van Polderscooter en hij vroeg ons waarvoor wij hier waren. Ik legde mijn situatie uit en hij kon mij meteen laten zien wat het allemaal inhield en wat mijn opties waren hierin. Dit vond ik goede service en ik wist binnen een paar minuten een stuk meer. Na nog een paar dagen nadenken, had ik besloten toch een scooter bij hun te leasen vanwege de vele extra’s die je erbij kon doen. Dat had je niet bij andere bedrijven. Nu rij ik rond met mijn gloednieuwe lease scooter en ik ben er erg blij mee.

Meer weten over Polderscooter en alle services die zij aanbieden? Bekijk dan gerust eens de website van Polderscooter via www.polderscooters.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Regel hier uw opslagruimte Utrecht

Rijschool Delft

Standaard of op maat paloxen