Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schaftwagen kopen voor op de bouw of als tijdelijke huisvesting

Waarom een bouwkeet nuttig is op de bouwplaats

Op de bouwplaats zie je ze regelmatig: bouwketen. Deze units worden op locatie gebruikt voor diverse toepassingen. Zo zijn ze handig als tijdelijke unit voor de directie, zodat je boven op de werkzaamheden zit. Een bouwunit kopen heeft als voordeel dat je als uitvoerder, aannemer of directeur dicht bij je personeel zit en snel kunt ingrijpen als de klus vertraging oploopt.

En er zijn nog meer goede redenen voor jouw bouwbedrijf. Een bouwunit kan ook gebruikt worden als schaftplek. De lijntjes tussen het management en de bouwvakkers zelf blijven zo lekker kort: schaften doe je in de bouw natuurlijk gewoon gezamenlijk! En mocht het plotseling slecht weer worden? Dan kun je met z’n allen schuilen.

Een bouwkeet is verder nuttig omdat deze units veel ruimte bieden naast hun functie als kantoor. Je kunt in een deel van de unit apparatuur, gereedschappen of materialen neerzetten die nodig zijn voor de klus.

Tenslotte is het slim omdat deze unit, afhankelijk van de grootte van de klus, eenvoudig met een of meer units uitgebreid kunnen worden. Een kantoor vergroten is met units geen enkel probleem.

Soorten en modellen bouwketen: de keuze is reuze!

Wie een bouwkeet kopen wil, kan kiezen uit diverse soorten en modellen. Zo kun je het kopen als losse units, maar ook meerdere units en zo een compleet gebouw neerzetten. Verder zijn de keten makkelijk op elkaar te zetten, zodat je twee verdiepingen creëert en de ruimte op de bouwlocatie op die manier optimaal benut.

Bekijk het aanbod van Brouwer Nijkerk nu online

Wil je ook een of meer kwalitatief uitstekende units aanschaffen? Voor een aantrekkelijke prijs? Neem dan eens een kijkje in de ruime collectie van Brouwer Nijkerk. Bezoek de website, bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!