Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schijfrem slot voor je scooter of brommer kopen

Bescherm jouw scooter met een goed slot. Als je de beste combinatie van veiligheid en comfort zoekt biedt een schijfrem slot dé oplossing. Bij dit type scooter slot wordt het slot direct op de remschijf van de scooter bevestigd via de openingen in de remschijf. Je kunt het slot eenvoudig vastmaken en weer losmaken, het is ook een uiterst compact slot om te vervoeren. Er zijn verschillende uitvoeringen en prijzen, kies het juiste schijfrem slot voor jouw situatie.

 

Goed en gekeurd

Niet elk schijfrem slot heeft een onafhankelijk keurmerk, dat is in Nederland namelijk niet verplicht. Toch laten veel fabrikanten hun sloten keuren bij ART, hoe hoger de ART rating hoe beter het schijfrem slot bestand is tegen diefstal. Geen enkel slot is perfect, je kunt het de dief wel zo lastig maken dat ze jouw scooter laten staan.

 

Laat je HOREN!

Een slimme optie bij een aantal schijfrem sloten is een ingebouwd alarm. Dat is een stuk goedkoper dan een scooter met een alarminstallatie, je kunt het slot ook gebruiken op meerdere scooters, dat is wel zo handig. Een schijfrem slot met alarm is niet zoveel duurder in vergelijking met een standaard schijfrem slot.

 

Klein maar fijn

Je hebt kleine schijfrem sloten en nog kleinere uitvoeringen. Een schijfrem slot is per definitie lekker compact en handig om mee te nemen. Sommige merken leveren er zelfs een handig zakje of doosje bij. Je hebt weinig ruimte nodig om een schijfrem slot te vervoeren.

 

Reminder kabel

Ben je vergeetachtig? Wegrijden met een schijfrem slot is niet aan te raden, daarom kun je een schijfrem slot kopen met een kabel zodat je niet kunt vergeten dat jouw scooter op slot staat. Anders zul je merken hoe goed jouw slot werkt!

 

Er zijn verschillende soorten schijfrem sloten verkrijgbaar, er zal er ongetwijfeld eentje zijn die aansluit op jouw wensen. Let altijd goed op het type scooter en welk schijfrem slot daar het beste bij past.

Gerelateerde artikelen

Rijschool Delft

Kunststof kozijnen kiezen is slim kiezen!

Regel hier uw opslagruimte Utrecht