Hmstransportation
Image default
Wholesale

Snel en zorgvuldig goederen laten versturen? DSA Logistiek kan dit!

Een snel en betrouwbaar koeriersbedrijf in Nederland, dat is DSA Logistiek. Dit koeriersbedrijf is gecertificeerd, en daarnaast zijn ze ook aangesloten bij de NIWO en Erkend Koerier. Erkend koerier houdt in dat een koeriersbedrijf de erkenning heeft van kwaliteit en service in de vervoersbranche. Aan betrouwbaarheid ontbreekt het dus in ieder geval niet. DSA Logistiek is ook zeer flexibel, aangezien ze wel 12 verschillende vestigingen hebben verspreid over heel Nederland. Zo vind je DSA Logistiek o.a. in Amsterdam, Friesland, Nijmegen en Rotterdam. Bekijk alle vestigingen op de website van DSA Logistiek. Wat kan dit koeriersbedrijf allemaal voor diensten uitvoeren?

Diensten van dit koeriersbedrijf

DSA Logistiek is 24 uur per dag en 7 dagen per week bezig met het versturen van goederen en ze zorgen ervoor dat deze altijd op de juiste locatie aankomen. Door hun uitgebreide wagenpark kunnen ze spoedtransport verzorgen, medisch transport, koeltransport en ADR transport. En een spoedtransport maken ze zeker waar, ze kunnen namelijk al binnen 45 minuten op de stoep staan om een zending op te halen. Vervolgens leveren ze die binnen de afgesproken tijd af op elke gewenste bestemming. Overigens kunnen ze er ook voor zorgen dat kerstpakketten op locatie afgeleverd worden, natuurlijk geheel onbeschadigd. Moeten deze worden opgestuurd buiten Nederland, bijvoorbeeld naar Rome of naar Parijs? Dan is dit geen probleem bij dit koeriersbedrijf, ze leveren namelijk ook binnen Europa. Of er nou een volle vrachtwagen naar Valencia gereden moet worden, of een belangrijk document opgestuurd moet worden naar Stockholm. Bij alle transporten wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant, en alles is dan ook mogelijk bij DSA Logistiek. Hun eigen woorden zijn dan ook dat ze elke uitdaging aankunnen.

Contact met DSA Logistiek

Contact opnemen met dit bedrijf gaat op een gemakkelijke manier. Via hun website is het namelijk mogelijk om een contactformulier in te vullen, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen. Per vestiging is er een ander telefoonnummer bekend, zodat iedereen zo snel en goed mogelijk geholpen kan worden. Met de juiste afmetingen van de zending kan er ook een offerte op maat aan worden gevraagd. De koeriers in dienst van dit koeriersbedrijf hebben ervaring in hun vak en zorgen er altijd voor dat de diensten op een professionele manier worden uitgevoerd. Een logistieke partner op alle transportgebieden, dat is DSA Logistiek.

https://dsa-logistiek.nl/