Hmstransportation
Image default
Business / Transportation and Logistics

Waar hebben ze tegenwoordig nog Spuitgieten?

Het is de laatste tijd erg moeilijk om een bedrijf te vinden die nog met spuitgieten werkt. Het is namelijk niet meer de nieuwste techniek voor het maken voor producten. Maar het is wel een hele fijne en goede manier om producten te produceren. Ik had namelijk een goed idee voor een product maar ik moest een spuitgiet daarvoor gebruiken en ik moest het product ook technisch op papier krijgen maar daar ben ik totaal niet goed in, dus daar zocht ik ook nog hulp in.

De spuitgieten gebruiken van HSV TMP

Omdat ik echt spuitgieten en hulp nodig had bij het maken van een technische tekeningen ben ik naar een bedrijf gegaan die beide diensten voor mij kon verlenen. Het bedrijf dat dat kon was HSV TMP. Daar kon ik meteen op gesprek en ik had een goede klik met het personeel. Ze wilden mijn concept van het product graag helpen. Bovendien lieten ze ook ander werk zien wat ze al hadden gedaan, waardoor ik helemaal overtuigt was van hun diensten. Bovendien zou ik veel zeggenschap hebben over het product en bij de meetings. Dit vond ik zelf fijn want dan zou het product wel worden zoals ik het had bedacht.

Een mooi resultaat van mijn product

Na een lange tijd van designen en verwerken was het eindelijk klaar en kon mijn product naar de productie. Nu zouden eindelijk de spuitgieten zijn werk doen en hier mocht ik ook aanwezig bij zijn. Dat was zeker een unieke ervaring en heb daar veel geleerd over de werking van de spuitgieten. Nu heb ik eindelijk een fysiek product dat ik op de markt kan zetten voor een goede prijs. Dankzij de goede service en diensten van HSV TMP heb ik mijn product zo kunnen ontwikkelen door hen dat het precies was zoals ik het wilde.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van HSV TMP? Bekijk dan eens de website viahttps://www.hsv-tmp.nl/spuitgieten/ voor meer informatie of maak gerust een afspraak met een van de medewerkers van HSV TMP om meer informatie te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Schijfrem slot voor je scooter of brommer kopen

Scooter slot online kopen

Standaard of op maat paloxen